Tillbaka till Veterinär

Hemveterinär

Ibland har man inte tid att besöka veterinären, eller så är det inte smidigt helt enkelt. Då kan det passa bättre med en veterinär som gör hembesök, vilket också brukar kallas en hemveterinär. En hemveterinär gör ofta mer enklare behandlingar som vaccination och tjänster som vissa hellre vill utföra i hemmet som t.ex. när det är dags för en gammal eller sjuk katt att få somna in.

Hemveterinär Stockholm

Om du bor i Stockholm så har oftast nära till någon djurklinik eller djursjukhus. Men ibland är det svårt att få tiden att räcka till och då är det smidigt att få en veterinär att komma hem på hembesök till din bostad i Stockholm. Man brukar även säga hemveterinär om dessa veterinärer. När det är …

2 kommentarer

 1. Hej
  Har en 14 veckors kattunge som är busig och gosig. Han blev igår klämd av en dörr av misstag (han följer efter vart man än går) sedan var de som vanligt han haltade inget så han fortsatte busa och hoppa runt mycket. Idag så började han halta rejält och stödjer ej på vänstra framtassen. Han håller upp den men ibland stödjer han sig lite. Han ligger nu bara ner o sover, följer ej efter och vill helst inte gå. Tror inte något är brutet men vad ska man göra? Snälla svara mvh orolig matte.

  1. Hej,
   ni bör låta undersöka kattungen då det finns andra skador än frakturer som kan tillstöta vid klämning. Dels kan skelettets tillväxtzoner glida isär (kräver snabb röntgen och snabb ev. åtgärd), lederna kan inflammeras (aseptisk artrit, kan även ge febersymptom) eller klämskador på muskler och senor. De flesta klämskador läker komplikationsfritt under vila men kan behöva smärtlindring för god läkning.
   Lycka till!
   /
   Eva Molin

Lämna ett svar