Tillbaka till Djurklinik Göteborg

Smådjurskliniken i Lerum

Till Smådjurskliniken i Lerum är du välkommen med alla dina sällskapsdjur. Här finns möjlighet till kvalificerad djursjukvård och personlig service i en modern och välutrustad djursklinik. Kliniken hjälper dig även på jourtid! Smådjurskliniken i Lerum har i samarbete med Alingsås Djurklinik utökad jourverksamhet med bemannad stationärvårdsavdelning.

Besök också djurklinikens  foderbutik där du kan få goda råd av utbildade foderrådgivare på hund och katt. Här kan du köpa Specific, Hills Prescription Diet och Royal Canin, men även medicinska schampon och andra veterninärvårdsartiklar.

Öppettider
Vardag 8 – 17
Helgfria vardagar klockan 8 – 17 är Smådjurskliniken och butiken öppen. Ring för tidsbokning. Har du ett akut sjukt eller skadat djur är du under öppettiden alltid välkommen även utan föranmälan.

Jour: Dygnet runt.
Från Smådjurskliniken i Lerum kopplas telefonen om till Alingsås Djurklinik och den veterinär som för tillfället är jourhavande. Ring då till klinikens växel på tfn 0302-695200, så kopplas ni automatiskt till jourhavande veterinär för rådgivning och bokning av akuta besök.

Adress
Göteborgsvägen 3
443 30 Lerum

Telefon
0302-695200

Hemsida
http://www.smådjursklinikenilerum.se/

 

Lämna ett svar