Tillbaka till Kattvård

Kattpensionat

På ett kattpensionat (kallas även katthotell) kan du lämna din katt när du reser bort. Det finns många kattpensionat i Sverige, så det finns mycket att välja på, speciellt om du bor i storstäderna.

Många kattpensionat har öppet året om, så det fungerar lika bra på sommarsemestern, som om du ska åka bort över jul och nyår. Vissa kombinerar även med hundpensionat, men de flesta tar bara emot katter.

Katterna bor i egna rum, bås eller större burar. Vissa har även uteplats i anslutning till sitt rum/bås. Det finns även de som har utomhusutrymmen med skyddad sovplats utomhus ifall din katt är mer av en utomhuskatt.

Priserna varierar, så det är bra att jämföra olika kattpensionat, men det brukar starta från 200kr. Du får betala mer för utomhusutrymme och större boyta, men det brukar också vara rabatter ifall du behöver lämna flera katter. Vissa erbjuder även att du kan betala extra för upphämtning och tillbakalämning av katten.

Tänk på att boka i god tid, eftersom höstlov och julen ofta är tider som snabbt blir fullbokade. Så när du bokar din semesterresa, varför inte samtidigt boka tid på ett kattpensionat.

Kattpensionat Göteborg

Här hittar du information om kattpensionat i Göteborg.

Kattpensionat Malmö

Här skriver vi om de kattpensionat som finns i Malmö.

Kattpensionat Stockholm

I Stockholm finns det många kattpensionat, så urvalet är stort när du vill hitta den bästa semesterplatsen till just din katt. Nedan listas några av kattpensionaten i Stockholm. Om du vill finnas med på listan, så skriv en kommentar som innehåller Namn, Beskrivning, Ort, Telefonnr, Hemsida (vi publicerar inte kommentaren utan uppdaterar sidan istället). Namn …

Kattpensionat Uppsala

Här skriver vi om de kattpensionat som ligger i Uppsala.

Övriga kattpensionat i Sverige

Här listar vi övriga kattpensionat i Sverige.

Lämna ett svar